SOFSEM
unibz
47th International Conference on Current Trends in Theory and Practice of Computer Science    Bolzano-Bozen, Italy    January 25 - 29, 2021

Program Overview


The time is indicated in Central European Time (CET).

Monday, January 25th 2021
1:15 PM Opening
1:30 PM Keynote I by Thomas Erlebach
2:30 PM FCS 1: Games & Complexity
3:20 PM Break (40 min)
4:00 PM FCS 2: Fixed-Parameter Tractability
5:00 PM Break (10 min)
5:10 PM FCS 3: Graph Algorithms I

Tuesday, January 26th 2021
1:30 PM Keynote II by Renée J. Miller
2:30 PM FCS 4: Best Paper Nominees
3:10 PM Break (50 min)
4:00 PM FDSE 1
4:50 PM Break (10 min)
5:00 PM FDSE 2

Wednesday, January 27th 2021
1:30 PM Keynote III by Merav Parter
2:30 PM FACB
3:30 PM Break (30 min)
4:00 PM FCS 5: Distributed Algorithms
5:00 PM Break (10 min)
5:10 PM FCS 6: Graph Algorithms II

Thursday, January 28th 2021
1:30 PM Keynote IV by Jiří Wiedermann and Jan van Leeuwen
2:30 PM FSE
3:30 PM Break (30 min)
4:00 PM FCS 7: Combinatorics on Words
5:00 PM Break (10 min)
5:10 PM FCS 8: Lower Bounds / Computational Hardness

Friday, January 29th 2021
1:30 PM Keynote V by Celine Scornavacca
2:30 PM FCS 9: Automata Theory
3:30 PM Break (30 min)
4:00 PM Student Research Forum
5:30 PM Closing